KentalisZorg WOV Beschermend Wonen (IM)

Behandelcoördinator met onderzoekstaken 2020Z1815

Behandelcoördinator met onderzoekstaken
36 uur
Ben jij psycholoog of orthopedagoog en wil jij je werk als behandelcoördinator combineren met wetenschappelijk onderzoek? Dan is dit je kans!  

Wat maakt jouw werk bijzonder?
In deze functie maak je enerzijds als behandelcoördinator communicatie mogelijk voor onze dove of doofblinde cliënten. Anderzijds werk je als onderzoeker mee aan onderzoeks- en ontwikkelprojecten. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de verbinding tussen praktijk en wetenschappelijk onderzoek.

Met wie werk je?
Je werkt met bewoners met een zintuiglijke en matige tot ernstige verstandelijke beperking. Voor onze bewoners (16-70 jaar) is horen en begrepen worden geen vanzelfsprekendheid. De combinatie met bijvoorbeeld autisme, psychische problematiek en diverse syndromen brengt extra uitdagingen in zorg en communicatie met zich mee.

Wat ga jij doen?
Jouw doel is om interactie en communicatie op maat mogelijk te maken voor cliënten met een communicatief meervoudige beperking (CMB):

 • Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van het handelingsplan en ziet toe op de uitvoering, evaluatie, voortgang en bijstelling hiervan;
 • Vanuit diagnostiek, observaties en rapportage, stel je in dialoog met ouders en met input van andere disciplines een behandelingsplan op;
 • Je stuurt multidisciplinaire teams aan met specialisten oa op gebied van spraak- taal- en gehoorontwikkeling;
 • Je adviseert en informeert begeleiders, ouders, cliënten en andere betrokkenen omtrent de behandeling;
 • Je deelt de onderzoeksresultaten met collega’s en andere betrokkenen.
 • Je werkt mee aan de doorontwikkeling van en onderzoek naar de behandeling en begeleiding van mensen met een communicatief meervoudige beperking. Je doet dit samen met onderzoekers en ervaringsdeskundigen;

Wij bieden jou:

 • Een bruto maandsalaris van € 3505,- en tot € 5296 (FWG 65) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao Gehandicaptenzorg;
 • Een unieke functie waarbij je onderzoek en praktijk met elkaar combineert;
 • Ontdek binnen de specialisatie een grote diversiteit aan vraagstukken en uitdagingen;
 • Je volgt interne opleidingen, bijvoorbeeld  op het gebied van spraak-, taal- en communicatieproblematiek;
 • Een fulltime dienstverband;
 • Eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13emaand, 8% vakantietoeslag en pensioenopbouw bij PFZW;
 • 144 vakantie uren en 57 PBL uren bij een 36-urige werkweek;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of vakliteratuur?  

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde WO opleiding psychologie of orthopedagogiek;
 • Je beschikt over BAPD;
 • Je hebt ervaring opgedaan met onderzoek of je wil je graag op dit gebied verder ontwikkelen;
 • Je hebt ervaring opgedaan in een multidisciplinaire setting, bij voorkeur binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg, psychiatrie of jeugdzorg;
 • Je hebt geen bezwaar tegen het draaien van  24-uurs consultatiediensten. 

Wie is Kentalis?
Kentalis is er voor mensen die slechthorend, doof of doof blind zijn of een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, zorg en onderwijs. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologisch centra door heel Nederland.
Bij Kentalis Wonen en Dagbesteding wonen cliënten met een communicatief meervoudige beperking. Ze zijn bijvoorbeeld doof of doofblind en hebben daarnaast een verstandelijke beperking. Daarom verblijven onze cliënten in een intramurale setting. Wonen en Dagbesteding heeft locaties in Sint Michielsgestel, Amsterdam of Vries.
Ontdek wat werken bij Kentalis Wonen en Dagbesteding bijzonder maakt.
Psycholoog Anneclair Griffioen vertelt: ‘hun hele manier van waarnemen is zó anders
Interesse?
Enthousiast over deze vacature en overtuigd dat jij en Kentalis bij elkaar passen? Solliciteer nu naar de functie van behandelcoördinator met onderzoekstaken. Gesprekken vinden doorlopend plaats, waarbij een rondleiding een onderdeel is van de procedure.
Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Vragen over de werving- en selectieprocedure, of de werkzaamheden tav behandeling? Irene Bakker, Zorgmanager, beantwoordt met plezier je vragen. Bel of WhatsApp Irene via 06-51 13 74 43 of stuur een mail naar ire.bakker@kentalis.nl . Vragen over de werkzaamheden op gebied van onderzoek en projecten? Jolanda Dwarswaard (Programmaleider Academie) beantwoordt je vragen graag: j.dwarswaard@kentalis.nl of 06 10 96 67 58.
Ben je doof, slechthorend of heb je TOS? Pascalle Hessels, consulent doelgroepenbeleid kan je ondersteunen bij je sollicitatie. Solliciteer dan via de website en mail deze ook naar p.hessels@kentalis.nl
Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Referentienummer:
2020Z1815
Regio:
Noord-Brabant
Sluitingsdatum:
26-04-2020
Startdatum:
Z.s.m.
Locatie:
Sint-Michielsgestel
Contactpersonen:
Irene Bakker
mobiel: 06-51137443